Friday, November 6, 2009

Berhenti Berharap



Bulan nie blom ade mood nk tulis blog. Bnyk yg nk post sebenarnya, tp maybe next time kot. Semalam aku nya last paper. Sronok rasa da abis smuanya. Hope everything ok. Sekian lama aku berhempas pulas selama 4 thn mengharungi pelbagai cabaran, akhirnya abis jgk. Next year bleh buat sesuatu yg baru plak. Aku dh tk sabar nk tunggu mase dpn. Aper yg akn jd yer.. ;p

Sblm aku fikir masa dpn, aku trigat masa dulu. Rindu kat kawan-kawan. Rindu nk lpk smpai pagi cm dulu, bahan-bahan org, pegi vacation, lepak genting, hartamas, mandi laut, shisha. Aku rindu nk shuffle. Hahaaa..bestnya. Tapi skrang aku dah bnyk komitmen. Dah tk bleh nk enjoy sgt cam dlu. Tapi aku still rindu saat-saat tue. Kenapa tiba-tiba aku rasa nk kembali ke zaman tue ehh. Kenapa yer..

Maybe kawan-kawan yg aku ada skrang tk sama mcm dlu. Skrang aku asyik pikir pasal keja, keja n keja. Smpai kawan-kawan aku ckp aku nie anti sosial. Hahaaa..Sukati la beb.. ;p
Nanti la aku lepak ngn korang yer. Aku tk luper kt korang nyer. Cuma bwat mase nie aku nk cuba ubah cara hidup aku. So, aku harap korang faham. Tapi bile aku buat mcm tue, aku rasa mcm tk ada apa-apa yg berubah. Btul ker?

Mungkin apa yang aku harapkan dari perubahan nie tidak menjadi. Apa yg aku harapkan?

1 comment:

Cik Rara said...

mgharapkn sesuatu y xpasti mgkin..tp pape pn,besh ar wehh..dh abes paper..ak jeles..