Monday, February 1, 2010

Aku, Dia & Facebook



Zaman sekarang nie semua orang ada Facebook. Satu family semua ada Facebook..

Apa sebab orang kita gile sangat dengan Facebook nie..


Aku sendiri pun admit gile kat Facebook sebenarnya, kalau sehari tak online macam tak cukup jer life.. ;p


Mungkin sebab ada Farmville kot, betul ker? or mungkin sebab ada *someone*..


Tapi bagi aku, Facebook nie boleh merapatkan silaturrahim dan sebaliknya..


Apa yang penting cara kita menilai sesuatu teknologi itu dan gunakannya dengan sebaik mungkin..

2 comments:

Sal Abdul Rahman said...

mengata aku la tue satu family suma adew fb! hahahhahaha!

aмiє's³° sнiиoda said...

hahaa..
yer ker sal.. ;p